Így néz ki a valóságban, ha lezuhannak egy húszméteres felüljáróról

2021.02.10. 13:34

Bizarr felvételt rögzített egy wisconsini autópálya térfigyelő kamerája a napokban egy nem mindennapi balesetről. Sokunk félelmét élte át a videó főszereplője, aki egy 70 láb, azaz nagyjából húsz méter magas felüljáróról zuhant le pickupjával az autópálya kemény aszfaltjára. Túlélte. 

A helyszín az I-94-es autópálya egy felüljárója volt, a baleset okáról pedig azt írják, hogy a felüljáró szélén összegyűlt hó okozta. Erre hajtott rá a pickup, és ez fordította a korlátnak az autót, egyúttal ez dobta át rajta. A sofőrről annyit tudni, hogy magánál volt a baleset után, ami a videót látva nehezen hihető, a roncsot nézve viszont már kevésbé meglepő. Egyrészt nagy szerencséje volt, hogy az autó a hosszú zuhanás úgy fordult, hogy végül a "talpára" esett, másrészt egy masszív típus volt.

rvt

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.