BMW-be ülhetnek az AC Milan futballistái

2021.04.03. 12:31

Nem ritka, hogy híres futballistát prémium-, vagy luxusautóban látunk. Nincs is ebben semmi meglepő: ők is emberek, sokan közülük igazi autóbolondok. Emellett piszok jól is keresnek, miért ne költenének mondjuk sportkocsira. A világ egyik legjobbja, Cristiano Ronaldo igazi ritkaságokat is őrizget, a legutóbbi Európa-bajnokság idején pedig mi is összegyűjtöttük, melyek a legnépszerűbb gépek a focisták körében.

828604

Azonban a sztárok nem csupán saját gázsijukból vesznek olykor fényűző autókat. Elég gyakori, hogy egy-egy nagyobb klubot kiszemelnek maguknak az autógyártók, hiszen az együttműködés mindenkinek előnyös. Elég komoly reklámértéket képvisel, ha mondjuk Robert Lewandowski vagy éppen Lionel Messi pont az adott márka modelljéből száll ki az edzőközpont előtt.

Mások mellett a Real Madridnál már sok éve működik efféle partneri megállapodás az Audival, most pedig az olasz AC Milan és a BMW írt alá egy több évre szóló szerződést. Ennek értelmében a piros-feketék minden játékosa választhat majd egyet a bajor gyártó kínálatából, saját ízlése szerint döntheti el, milyen kocsit szeretne kapni használatra. Élnénk a gyanúperrel, hogy az X7-es, valamint az M-es modellek népszerűek lesznek.

Az együttműködés értelmében exkluzív rendezvényeket is szerveznek majd közösen, például autóbemutatókat, ez pedig kölcsönösen előnyökkel járhat mindkét fél számára, ha jól választják meg a célközönséget.