Találó a Tank márkanév, tessék nézni!

2021.04.15. 17:37

A Tank márka első autóját hivatalosan a Sanghaji Autószalonon mutatják majd be a jövő hét elején, de néhány kép már most napvilágot látott a 300 Cybertank jelzésű autóról.

Bár az autó formaterve kevésbé régimódi, mint a legújabb Mercedes G osztályé, darabosságban felveszi a versenyt azzal. A sárvédőívek és a kerekek még nagyobbak, az ablaksor még alacsonyabb, és LED-ből még fordított Mercedes csillag is jutott a jármű elejére.

Akit a külső nem győzött meg arról, hogy a Cybertank példaképe a Mercedes szögletes luxus-terepjárója lenne, az vessen egy pillantást a belsejére. Minden lényeges ismertetőjegy stimmel, csak a kínai változatban több a krómfényű, csillogó alkatrész, és egy helyett rögtön két ájdrájv-tekerentyűt építettek a középkonzolra (amiből a autósújságíró-szakmai körökben elterjedt vélekedés szerint egy is túl sok), talán a több mindenképp jobb alapon.

Adatokkal egyelőre nem szolgált a gyártó, de várható, hogy jövő héten, a premier kapcsán kiderül, hogy mit építenek a Tank terepjárójába, ahogy az is, hogy mikor, hol és mennyiért tervezik piacra dobni.