David Beckham bevásárolta magát a Lunazba

2021.06.06. 07:07

Bevásárolta magát a brit Lunaz nevű, elsősorban klasszikus autók elektromossá építésével foglalkozó cégbe David Beckham. A legendás angol labdarúgó tízszázalékos részesedést szerzett a vállalatban.

A Lunaz eddigi munkái között olyan érdekességek szerepelnek, mint egy villanyossá épített ős-Bentley Continental, de Rolls-Royce Phantom V-tel, vagy éppen réges-régi Range Roverrel is volt már dolguk. A jövőben viszont másik irányba is szeretnének terjeszkedni, méghozzá a tervek szerint teherautókat, sőt akár kukásautókat gyártanának.

A fejlesztések részeként hívják majd életre a Lunaz Group cégcsoportot, amely három ágazatot foglal magába. A Lunaz Design az eddigi tevékenységi kör folytatására, tehát klasszikusok felújítására, villanyosítására szolgál. A Lunaz Applied Technologies flottákkal foglalkozik, míg a Lunaz Powertrain mindehhez a saját, moduláris hajtásláncot biztosítja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.