Ezt a gyűjtést már beküldött szabálytalanságokból rakta össze a rendőrség

2021.06.09. 09:20

Kijött a "civil pofátlan(tan)ítás" videósorozat első része, ami a rendőrség felkapott sorozatának civil változata: ezeket a szabálytalanságokat nem a járőrök videózták, hanem a lakossági közlekedők fedélzeti kamerái. 

Az elmúlt egy hónap szabálytalanságaiból összerakott gyűjtés abból az együttműködésből született, amelyhez a Bp-i autósok közössége nevű oldal követői adják a felvételeket. A rendőrség már korábban jelezte, hogy közreműködő partnerként működnek együtt a videós oldallal, amely a hozzá érkezett felvételeket, legalábbis a súlyos szabálytalanságokról készületeket továbbítja a hatóságnak. A rendőrség ezek alapján azonnal meg tudja indítani az eljárást a videó szereplői ellen, a videósorozat ennek az együttműködésnek a terméke, egyúttal a reklámja. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.