Egy Maybach lesz a Batman új autója

2021.06.22. 14:19

A Maybach persze nem a Batmobile utódját készítette el: a Batman civil alteregója, a milliárdos Bruce Wayne alá adnak autót.

A Mercedes-Maybach 6 Cabriolet állítólag a Flash-ről szóló új képregény-filmben bukkan fel, ahol Michael Keaton tér vissza Bruce Wayne szerepében, aki az 1989-es Batman és az 1992-es Batman visszatér című filmekben alakította a denevérmaszkos szuperhőst.

A fényűző kabrió egyébként kiválóan passzol a Bruce Wayne figurához, aki rendszeresen vásárol olyan tárgyakat, amelyek más számára nem elérhetők. Ilyen a Mercedes-Maybach 6 is: az elektromos kabrióból egyetlen példány készült, az is kiállítási célból, és ez ma is a Mercedes tulajdona. Így gyakorlatilag megfizethetetlen. Ha nem csak a képzeletünkben élne, Bruce Wayne biztosan nem érné be kevesebbel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.