Az igazoltató rendőr mentette meg a marihuánától fuldokló idiótát

2021.07.10. 10:06

Kis híján Darwin-díjas produkciót mutatott be egy autós Ohióban. A férfit gyorshajtás miatt meszelték le a rendőrök, amikor azonban félreállították, megijedt. Nem véletlenül, ugyanis volt nála némi marihuána. Megpróbálta minél gyorsabban eltüntetni a füvet, így az egész zacskót egyben tuszkolta le a torkán.

Screen-Shot-2021-07-09-at-5.47.53-PM.png

Csakhogy félúton megakadt, amitől a férfi elkezdett fuldokolni. Az intézkedő rendőrnek azonban volt annyi lélekjelenléte, hogy megfelelően tudja alkalmazni a Heimlich-féle műfogást. Ezzel gyakorlatilag megmentette az autós életét. Miután kiköpte a füvet, és felszabadultak a légútjai, sűrű bocsánatkérésekbe kezdett. Az egyenruhás persze leteremtette, hogy ilyen pitiáner szabályszegések miatt az életét kockáztatta.

Az igazoltatás előtt egyébként a férfi a megengedett 70 mérföld per óra helyett 94-gyel hajtott, ez kilométer per órába átszámítva nagyjából 110-es korlátozást és 150-es tempót jelent. Vele szemben gyorshajtás és a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt indult eljárás. Bónuszként a marihuána miatt is felelnie kell. De legalább életben maradt.