Itt az első kedvcsináló az új Ford Rangerről

2021.09.11. 14:29

A Ford jelenleg is futó közepes pickupját, a Rangert már tíz éve forgalmazzák Európában és Ausztráliában, Amerikában viszont kis kihagyással, 2019-ben mutatták be ismét, úgy tűnik, volt még hely terepes Fordnak az F150, a Maverick és a Bronco-testvérek mellett. A T6-os generáció tehát megérett a leváltásra, és ha igazak a hírek, még idén bemutatják, 2022-ben pedig árusítani is kezdik az új Rangert, amiről most egy álcázott verziókat futtató videót mutattak.

Kép: Autocar
Kép: Autocar

A videóban főleg az autó terepképességeit hangsúlyozzák, sárban, sivatagban, hóban driftel, sziklákon mászik a Ranger, ami sima és duplakabinos verzióban is megmutatkozik. Az arányokat tekintve nem sok különbség lesz a mostani generációhoz képest - pickupok esetében ez nem csoda - , de az álcázás ellenére is látszik, hogy a fényszórók teljesen új dizájnt kapnak, a C-alakú nappali menetfény pedig egyértelműen a nagyobb testvér F150-re hajaz.

 via CarandDriver

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.