Kristályváltóval és világító vesékkel tör az indiai elitre a 3-as BMW

2021.10.16. 12:03

Rengeteg szempontból előnyös az autógyártók számára, hogy a világ különböző pontjain ugyanazt a modellt árulják, de leginkább a pénzügyesek örülnek a jelenségnek. Ahogyan hasznos az olyan szabadon variálható platform is, mint a BMW CLAR-ja, amire a 3-astól az X7-esig épülnek az autók, így lehet simán hosszított tengelytávú 3-ast is csinálni.

Ázsiában nem csak a hagyományos luxuslimuzinokból létezik sofőrös változat, hanem a kisebb modellekből is készítenek hosszabb változatot. Ezért lehet, hogy a sima 3-as és az 5-ös BMW közé beékelődjön a 3-as Gran Limousine. Ez a modell 110 milliméterrel hosszabb az itthon is kapható 3-as BMW-nél, így 4829 mm hoszú és 2961 mm a tengelytávja. Két motorral kapható az indiai Chennaiban gyártott BMW: a 330Li 258 lóerős, a 320Ld pedig 190 lovas, nyomatéka mindkettőnek 400 Nm.

Extralistája nagyjából megegyezik azokkal a 3-asokkal, amikkel mi találkozunk az utakon, de a nyújtott verzió Iconic Edition modelljét könnyebben fel lehet ismerni a nagyobb modellekből átvett kristály váltógombról és a világító hűtőmaszkról.

Ez nem épp a legszebb 3-as, de szerencsére a zöld M340i-re már jó ránézni:Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.