Jönnek az érintőképernyő nélküli BMW-k

2021.11.06. 16:16

Állítólag a legnépszerűbb BMW modellekből kezdték el kihagyni az érintőképernyőt a múlt héttől, és nem csak az olcsóbbakból. A 3-as és 4-es sorozat, a Z4, illetve az X5, X6 és X7 is enélkül készül éppen.

x7 dashboard

Az érintett autók állítólag kapnak egy 6UY kódot az ablakukra – ez az érintőképernyő törölve nevű tétel kódja az opciós listán – és néhány száz dollár vagy euró visszatérítést kapnak utánuk a megrendelőik. Cserébe így jóval hamarabb hozzájuthatnak az autójukhoz.

Az érintőképernyő hiánya azt jelenti, hogy a fedélzeti rendszer csak az iDrive tekerőjén, illetve hangvezérlésen keresztül lesz kezelhető. Ez állítólag nem érinti a funkciók nagy részét, egyedül a tolatókamerás modellek kitolató funkciója nem lesz elérhető, mivel ennek az aktiválásához egy dobozt kell kipipálni a BMW fedélzeti szoftverében, ami érintőkijelző nélkül nem lehetséges.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.