Szabadidő-autó is készül az új Suzuki Swiftből?

2021.11.24. 15:08

A Suzuki épp csak felújította a Swiftet, de már az utódlásról is hallani. A pletykák szerint az utódmodell már 2022-ben bemutatkozhat, de később további változatok várhatók.

A Swift műszaki szempontból várhatóan keveset változik: az alapja a hírek szerint ugyanaz a Heartact nevű platform lesz, amely a jelenlegi modellé is. Leginkább kozmetikai változtatások várhatók, bár nem lenne meglepő, ha az autó méretét is növelnék valamelyest.

Az igazán érdekes hír az, hogy a 2023-ra várható Sport után 2024-re elkészülhet egy Swift Cross változat is, fényezetlen műanyag dekorral, nagy kerekekkel és valamelyest megemelt futóművel, amellyel kitölthetik a Vitara és az Ignis közti piaci rést.

Biztosat persze még senki nem tud, de abból kiindulva, hogy a jelenlegi Swift 2017 eleje óta van velünk, a fent vázolt menetrend egyáltalán nem valószínűtlen.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.