Cybertruckra mászik az elektromos Hummer

2021.12.21. 06:02

A 2022-es GMC Hummer már önmagában is egy feltűnő jelenség: a teljesítménye akár ezer lóerő is lehet, a külseje pedig modern vonalakkal ötvözi a régi Hummer szögletesség stílusát.

De a GMC-nél figyeltek a részletekre is: igyekeztek minél több, ötletes aprósággal feldobni az új Hummert. A beltérben sok helyen kis Hummer karikatúrákat rejtettek el, illetve több utalás is akad az Apollo űrprogramra.

Vannak kevésbé elegáns részletek is, ilyen például a WTF mód, ami az autó dedikált gyorsulási módja. Ezzel alapvetően nem lenne gond, ha egyedi ötlet lenne, de sajnos nem az: a Teslák Ludicrous módjának egyértelmű koppintása.

Most egy inkább vicces fricskának tekinthető apróságra figyeltek fel, ami szintén a Teslához kapcsolódik. A Hummer hatalmas kijelzőjén megjelenő menüben testreszabhatók az ikonok és az egyik ilyen azt szimbolizálja, ahogy egy Hummer felmászik egy Cybertruckra. Az üzenet lényege valószínűleg az, hogy a hasonló kategóriában versenyző két autó közül a Hummer kerekedik felül. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik lesz a kapósabb és egy ideig még várhatunk is a megfejtésre, ugyanis még egyik se kapható.