Kiszivárogtak a ráncfelvarrott Audi A6 képei

2022.01.09. 17:39

Az új autók trendszerűen már azelőtt lelepleződnek, hogy a hivatalos bemutató megtörténne. Ez talán nem is akkora újdonság, de a szivárogtatás forrása egyre többször Kína. Az új Audi A6 L-lel is ez a helyzet, az ország Ipari és Információtechnológiai Minisztériumának honlapján tűntek fel a ráncfelvarrott modell képei.

A jelenlegi generáció 2018-ban mutatkozott be, ezt a Volkswagen-FAW vegyesvállalata által gyártott, Kína-exkluzív hosszított verzió követte, ami 100 mm-rel hosszabb tengelytávval bír a nálunk megszokott A6-osokhoz képest. A képeken is ez a változat látható,  amely már megkapta a kötelező életciklus-közepi frissítéseket.

Az újítás minimális, a konkurens ötös BMW-n legalábbis jóval merészebben nyúltak hozzá például a fényszórókhoz, amik alapján jóval egyszerűbb beazonosítani a ráncfelvarrott (LCI) modelleket. Az Audi esetében is főleg a lámpaház belsején, a nappali menetfény formáján (DRL) és a lökhárítókon alakítottak, de talán a Singleframe hűtőrács mintázatáról és az új felnikről lehet majd legkönnyebben felismerni az új A6-osokat. A képek a 45 TFSI modellről készültek, két különböző felszereltségi szinttel, amelyek közül az egyik quattro.

A frissítések sokkal inkább az autó belsejét érintik majd, ez több, alapfelszereltségként elérhető és fejlettebb vezetéstámogató rendszert és infotainmentet jelent, de a digitális óracsoport és az érintőképernyők valószínűleg maradnak a régiek. A bemutató hónapokon belül esedékes.

via carscoops.com