Michelisz Hyundaijal, Tassi Hondával folytatja

2022.02.07. 16:58

Jövőre is Hyundaijal versenyez a BCR színeiben a túraautó-világkupában Michelisz Norbert. 2019 világbajnoka tehát nem váltott csapatot az idei szezonra, kapott viszont új csapattársat a tavaly még a Zengő Motorsport színeiben induló spanyol Mikel Azcona személyében. Norbi a kapcsolódó közlemény szerint elmondta, a Hyundai Elantra N TCR versenyautó képes a győzelemre, a cél pedig, hogy az első pillanattól versenyképesek legyenek.

4

A mezőny másik magyar klasszisa, Tassi Attila sem igazolt át az új szezonra. 2022-ben is a Team Engstler Honda Civic Type-R-jével küzd a bajnoki pontokért, neki viszont csapattársa is a régi, Tiago Monteiro. Tassi úgy fogalmazott, az elmúlt szezonokban jó kapcsolat alakult ki közöttük.

Tassi és Michelisz mellett tavaly harmadik magyarként Boldizs Bencének is szurkolhattunk, ő a Zengő Motorsport Cupra Leónjával gyűjtötte a kilométereket. Arról, hogy 2022-ben is viszontlátjuk-e, még nem érkezett hivatalos bejelentés. Az idei pontverseny a tervek szerint április 9-10-én a csehországi Mostban rajtol, a Hungaroringre júniusban látogatnak el a pilóták.

Forrás: MTI