Baseballütő is előkerült a büntetőfékezés után

2022.02.16. 12:06

Ha a Bentley-t és a büntetőfékezést egy mondatban említjük, a legtöbbeknek egy bizonyos hazai celeb jut eszébe, de sajnos úgy tűnik, a pénzhez máshol sem feltétlenül társul túl fejlett intelligencia. Ezt mutatja legalábbis az a felvétel, amely nemrég került fel a Redditre.

Egy zöld Bentley előz meg egy – feltehetőleg – furgont, majd előad egy könnyed büntetőfékezést. Már azt hinnénk, továbbhajt, de akkor eszébe jut, hogy ő ennyivel nem éri be, és újból rátapos a fékre. A furgonos ekkor kikerüli, de emberünket ez felidegesíti, így hát visszaelőz, és most már állóra fékez. Eltorzult arccal üvöltözik a másik autó vezetőjével, aztán egy baseballütő is előkerül a Bentley csomagtartójából. Ebből mondjuk nem feltétlen arra következtetnénk, hogy konfliktuskerülő típus, mindenesetre végül csak lendít, de nem zúzza be a szélvédőt. Micsoda finom úriember!

És hogy mennyire csodás tud lenni az internet: a hozzászólások között valaki máris jelezte, hogy ezt az autót mintha látta volna valahol. Bizony, előkerült a fotó is, amint a zöld Bentley – a rendszám is stimmel – egy parkolóban parádésan ráparkolt a vonalra. Igaz, azt azért adjuk meg neki, hogy a mellette lévő Vauxhall Corsát is hasonlóan támasztották le.

Screenshot-20220215-172744

Amúgy a rate-driver.co.uk nevű, autóvezetőket értékelő oldalon február hónapot abszolút megnyerte a srác, az első két hely az övé a legrosszabb sofőrök toplistáján. Mint kiderült ugyanis, időközben átrendszámozta a Bentley-t. A hozzászólásokból kiderül, hogy mozgáskorlátozottak parkolóhelyét is szívesen elfoglalja, de ha arról van szó, rasszista szitkokból is elég szép kincsestára van.