Az Év Autója választás és ami mögötte van

2022.02.28. 13:31

Miközben vastag betűvel íródik a történelem, az autóipar küzd a chiphiánnyal és az olyan apróbb nehezítő tényezőkkel, mint a kigyulladó teherhajók, a világ folyamatosan változik az autózás körül és ezt az is nagyon jól jelzi, hogy a 2022-es európai Év Autója díj döntősei között csak egyetlen belsőégésű motorral szerelt autó tudott helyet szorítani magának. Ma azonban az is kiderül, hogy kinek sikerül nyernie!

Ahogy minden évben, úgy most is Tannisban próbáltuk végig a díjra esélyes autókat, ezúttal Gajdán Miki zsűritag hozta haza a teszteket és a videókat Papp Tibivel és Sturcz Antival Dániából. A különítmény egyik villanyautóból ült át a másikba, de közben azért felbukkantak olyan klasszikus sarokpontok is, mint a Volkswagen Multivan, igaz már konnektorról tölthető hibrid formátumban.

Ma 16:50-től a Totalcar Youtube csatornáján Papp Tibivel és Gajdán Mikivel élőben közvetítjük majd a 17:00-kor kezdődő ceremóniát, vagyis a szavazást és a díjátadót! Közben kérdezni is lehet. Ki ne hagyd!

Addig pedig nézd meg, hogy milyen Tannisban tengernyi tölthető autó közül válogatni!

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!