Ennél fehérebb Bugatti Chiron nem jön szembe

2022.03.07. 16:15

Imádom a színes autókat, mert egy sárga Peugeot 208-as vagy zöld 3-as BMW, lila Porsche 911-es feldobja az utcaképet a sok fekete, szürke és fehér doboz tengeréből kiragyogva, de az autóvásárlók egészen máshogy gondolkodnak és nagyon sokan választják a visszafogottabb árnyalatokat. Sok esetben felár nélkül kérhető a fehéren túl nem is mennek. A Bugatti Chiron esetében viszont a Glacier White mellett biztosan nem pénzügyi okok vannak.

Post Malone, az amerikai rapper, énekes, dalszerző és zenei producer rendelte a Chiront, melyet tagadhatatlanul a 2015-ben nagy népszerűséget szerző White Iverson dala ihletett. A flottás Škoda Octavia színű autót nagyjából 3 millió dollárért vette és tökéletes állapota miatt könnyen lehet, hogy ennél jóval magasabb összegért adja majd tovább.

Nagyon könnyű néhány egészen jó vagy akár eszeveszetten kívánatos sportautó árát elkölteni egy Bugatti opciós tételeire és ezzel Post Malone sem volt másképpen. A fehér szín mellé bepipálta a 32 ezer dolláros komfortüléseket, hiszen nagyon fontos a kényelmes utazás és 6400 dollárért a fekete féknyergeket.

38 200 dolláros tétel az elöl és hátul is ezüst színű rácsozás, mely még a hóvakságból is remekül kiemeli a hagyományosan patkó alakú Bugatti hűtőmaszkot, benne a piros jelvénnyel. Ha már minden ennyire ragyogó az autón, akkor nem maradhatott el a 64 ezer dolláros krómfelni sem.

Utastere konkrétan olyan lett, mintha a mennyországnak készült volna a Chiron, mert minden elemet hófehér bőrrel varrtak, az üléseken túl a kormányt és a tetőkárpitot is. A kontrasztot a fekete cérna adja hozzá. Itt látszik világosan, hogy ennek a Chironnak a szépségére rengeteg pénzt kell költeni, hiszen kívül és belül is makulátlannak kell lennie a tökéletesen fehér összkép kedvéért. A kék farmert pedig elő sem szabad venni a közelében.

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!