Rod Stewart beállt kátyúzni, hogy legyen út a Ferrarija alá

2022.03.15. 11:39

Van az úgy, hogy már annyira zavarnak a kátyúk, hogy nem vársz másokra, inkább saját kezedbe veszed a dolgokat. Így volt ezzel a legendás rocker, Rod Stewart is, aki essexi otthona közelében ragadott lapátot, hogy betömje a lyukakat. Nem volt vele egyedül, a helyiek összefogásának köszönhetően töltögették murvával az úthibákat.

SEC 93005729

A zenész úgy fogalmazott, hogy már évek óta ilyen siralmas annak az útszakasznak az állapota. Sok autóban keletkezett már emiatt kár, egyszer pedig a mentő is defektet kapott a kátyúk miatt. Meg különben is, a Ferrarijával például egyáltalán nem tud erre közlekedni, ezért inkább maguk oldják meg a problémát.

A helyi önkormányzat azonban nem volt elragadtatva az ötlettől. Álláspontjuk szerint bármennyire is bosszantják az embereket a viszonyok, nem vehetik saját kezükbe a megoldást. Minden útjavítást professzionálisan kell elvégezni, máskülönben a jóakarók válhatnak felelőssé az esetleges balesetekért.

123672029 potholes

Ez a szöveg mondjuk pont olyan, mint ami frissen esett ki a bullshit-generátorból, hiszen egy évek óta csapnivaló állapotú útról van szó, amelyen szemmel láthatóan a belapátolt murva is sokat javít. Ha pedig már professzionális megoldás, akkor hajrá, aligha gátolná meg senki, hogy telibe aszfaltozzák a szakaszt.

És mi is illene ide jobban, mint Rod Stewarttól a Hard Road: