Megvette a Ferrarit, három kilométer után össze is csukta

2022.04.03. 16:00

Mindössze percekig élvezhette Ferrariját az az autós, aki a tűzpiros 488-as átvétele után percekkel máris megpocsékolta a sportkocsi orrát. A nagy-britanniai Derbyshire közlekedési rendőrei a Twitterre posztoltak néhány fotót, amihez annyit fűztek, hogy a friss tulajdonos mindössze két mérföldet, vagyis alig több mint három kilométert vezetett, mielőtt a baleset megtörtént. De legalább nem sérült meg senki.

Az esetről április elsején került fel a beszámoló az internetre, de nem valami ízléstelen tréfáról van szó, valóban megtörtént az ütközés. A képekből nem derül ki, minek ment neki a Ferrari, a baleset körülményei nem ismertek, de a sérülés jellegéből arra lehet következtetni, hogy valamilyen teherautót vagy pickupot ért utol a sofőr. Ugyanis a lökhárító felső része, a géptető és a lámpák sérültek láthatóan.

A 488-ast 2019-ig gyártották, most egy-egy példány állapottól és futásteljesítménytől függően 60-130 millió forint közötti összegeket ér. Az tehát kétségtelen, hogy az anyagi kár jelentős.

Forrás: Derbyshire Roads Policing Unit