A hét hülyéje: részegen szabadult be a reptérre, lerongyolt két magángépet

2022.04.13. 17:43

Hajnali háromkor, erősen ittasan jutott be pickupjával egy 21 éves srác a dallasi Love Field reptérre szombaton. A Jaime Salazar nevű fiatal a piros GMC Sierrával elég komoly rombolást rendezett, megrongálta a repülőtér kapuját, majd nekihajtott két magángépnek és egy tartálykocsinak is.

76tb8bmxyss81

Olyan szinten részeg volt, hogy a rendőröknek először egy közeli kórházba kellett szállítaniuk, hogy ott kezdjenek valamit a fiúval. A két repülőgépnek a szárnya, míg a teherkocsinak az első lökhárítója sérült meg. Az illetékesek szerint azonban legalább a repülőtér működését, annak menetrendjét nem befolyásolták a történtek. Az üzemeltetők szerint elég ritkák az efféle esetek.

ehkn68mxyss81

Salazart egyelőre bent tartották a Dallas megyei börtönben, úgy tudni, aznap még nem tették le érte az óvadékot. Az Egyesült Államokban az ittas vezetés, valamint a piásan – vagy más drogok befolyása alatt – okozott balesetek sokféle büntetést vonhatnak maguk után, ez államonként változó. A pénzbüntetés mellett bevonhatják a jogosítványt, jelentősen emelkedhetnek a biztosítási díjak, az elkövetőt akár elvonóra is küldhetik vagy elzárásra is ítélhetik.

2wtxibmxyss81

Annyi mindenesetre biztos, hogy amit Salazar csinált, finoman szólva sem volt az évszázad ötlete. 21 évesen meg aztán végképp nem, egy ilyen kihágás csúnyán rányomhatja a bélyegét a srác jövőjére. Azt pedig csak zárójelben jegyezzük meg, hogy saját kocsiját is rendesen összecsukta.

Forrás: Idiots in Cars