Autópályán terítette szét a kábítószert

2022.04.25. 10:37

David Navarro a 2007-es GMC Sierrájával egy nyergesvontatónak ütközött Missouri állam egyik autópályáján, de baleset itt nem ért véget, mert a pickupba is belerohantak hátulról. A GMC közel 230 kilogrammnyi marihuánát szállított, ami - bár folyik a legalizálás - egyelőre törvénybe ütközik az államban. Apró humorfaktor a szerencsétlenség kapcsán, hogy az eset a kannabisz messze nem hivatalos ünnepnapján, április 20-án történt.

Miután kiérkeztek a rendőrök, először észre sem vették a marihuánát, mert olyan messzire és széles sávban szóródott szét az autópályán. Navarro és egyik utasa, Victor Acosta nem csak balesetet okozó vezetésért felel majd a bíróságon, hanem kábítószer kereskedelem miatt is vádat emelnek ellenük. 5-től 30 évig terjedő börtönbüntetést kaphatnak, ha a jelenlegi missouri törvények szerint ítélik majd el őket.

Missouri állam törvényhozói jelenleg a marihuána rekreációs célú felhasználásának engedélyezési folyamatának közepén tartanak, várhatóan 2022 novemberében kezdeményeznek szavazást.

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!