Közeleg az anyák napja, de az M1-esen megállni orgonát szedni azért durva

2022.04.29. 16:02

Érthetetlen manőverekből kifogyhatatlan gyűjteménye lehet a Magyar Közútnak, most pedig egy igazi gyöngyszemet osztottak meg a nagyvilággal. Az M1-esen halad egy autó, mögötte utánfutó, a sofőrt pedig annyira magával ragadta a sztráda mellett virágzó orgona látványa, hogy otthonra is akart belőle. Mondhatnánk, hogy közeleg az anyák napja, így kézenfekvő lehetett a beszerzés ilyen módja, de valószínűleg nem ez állt a háttérben.

A végeredmény szempontjából ez mindegy is, a lényeg, hogy a munkásruhát viselő, őszes hajú úr megállt a gyorsítósávon, kiszállt, gyűjtött némi orgonát, bedobálta azt az ülésre, beült és elhajtott, mintha mi sem történt volna. Igaz, a visszasorolásával sem volt minden rendben, legalábbis ha a mögötte érkező Transporter vezetőjét kérdeznénk, jó eséllyel lenne véleménye.

A Magyar Közút Instagram-felelősei egy kis verset is költöttek az esetről - ezt itt lehet elolvasni -, és bár a szótagszám nem mindenhol stimmel, azért mindenképpen értékeljük a művészi megoldást. Szerencsére nem is lett baj az egészből, de a társaság felhívja a figyelmet arra, hogy inkább az utat nézzék vezetés közben, és ne veszélyeztessék így a közlekedésben résztvevőket.

Forrás: Magyar Közút