Fának csapta a 250 milliós sportautót

2022.05.03. 14:33

2022 áprilisában 704 ezer dollárért, tehát bőven több mint 250 millió forintnak megfelelő összegért vásárolta tulajdonosa a 2006-os Ford GT Heritage Edition-t, mely az amerikai sportautó gyártás egyik legkülönlegesebb darabja. Sajnos nem sokat élvezte mielőtt egy pálmafának csapta.

Az 50 éves Robert J. Guarini a rendőröknek elmondta, hogy délután 6-kor haladt a Boca Raton lakóparknál, amikor elvesztette uralmát az autó felett és az útmenti pálmafának ütközött. Mivel nem volt nála telefon, ezért felügyelet nélkül hagyta az autót és saját ingatlanjából értesítette a rendőröket. Az eset kapcsán megjegyezte, hogy a kézi váltóval sem bánik magabiztosan.

A sebességét nem közölték, de a csattanás elég volt ahhoz, hogy a légzsákok kinyíljanak. A Gulf színekbe öltözött autót még nem regisztrálták, így sem rendszám, sem biztosítás nem volt rajta. 

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!