A szerencse fia 180-nal csapta fának az autót, de túlélte

2022.05.05. 15:39

Vannak emberek, akiknek több születésnapjuk is van: az egyik, amikor tényleg megszülettek, a másik pedig amikor valami olyat élnek túl, amire mikroszkópikusan kicsi az esély. Most Mosonmagyaróvár környékén történt baleset, ami a sofőrt megajándékozta egy újabb szülinappal.

Screenshot 2022-05-05 at 12.13.01.png

A baleset túlélési esélyei a nullához közelítettek: a férfi 180 km/h-val csapta fának az autóját és még úgy is túlélte a balesetet, hogy be se volt kötve. Szinte teljesen esélytelen az ilyesmi. Az autója annyira összegyűrödött, hogy még azt is nehéz megmondani róla, hogy ez valaha egy kombi Mondeo volt. Állítólag pont ez volt a szerencséje: a baleset úgy ráhajtogatta az autót, hogy annak ellenére se repült ki, hogy nem volt bekötve. A férfit válságos állapotban szállították kórházba.

Utazott vele két kutya is, ők súlyos állapotban vannak, de szerencsére szintén megúszták élve. A sofőrről az is kiderült, hogy büntetett előéletű, és nem gyorshajtás miatt: rablás és kábítószerrel való visszaélés miatt folyt ellene eljárás.

Via: TV2