Árokba esett egy Ferrari az M7-esen

2022.05.09. 10:40

2022. május 8-án az esti órákban hajtott árokba az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Siófok magasságában egy fehér Ferrari California. A baleset további körülményei egyelőre ismeretlenek, az utasülésben utazó személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az esetről a baleset-info.hu közölt képeket, amin látszik, hogy az útról letérve fenékkel csúszott tovább a California, majd egy út menti fa állította meg. Az autó orra alig sérült, de a hátulja és a nyitható keménytető szerkezete azonban megreccsent.

A Ferrari California 4,3 literes, szívó V8-as motorja 460 lóerős, amivel az olaszok 2008-ban megjelent belépőmodellje 4 másodperc alatt gyorsul 100-ra és 310 km/óra a végsebessége. Könnyen lehet, hogy ez a teljesítmény és a sebesség szerepet játszott a balesetben is.

Nem rég nálunk is járt egy Ferrari, videót is készítettünk róla:

Forrás: baleset-info.hu, Katasztrófavédelem

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!