Eladó Tupac Shakur Hummere

2022.05.13. 17:16

Tupac Shakur korának meghatározó rappere volt, aki foglalkozásához hű halált halt: piroslámpánál várakozó limuzinjában lőtték le. Az aukciókon időről időre fel is tűnik a fekete E38-as BMW, amelybe tucatnyi golyót eresztett a gyilkos, ebből négy találta el Tupacot. Most egy másik, a rapperhez köthető autó került aukcióra, egy Hummer H1.

Az 1996-os H1-es nem először kerül kalapács alá, korábban 337 ezer dollárt adtak érte, a cikk írásakor 100 ezernél tart a licit. Az aukció 9 napon belül ér véget, az autó Kanadában, Vancouverben található. A BMW-hez hasonlóan a Hummer is teljesen feketére van fényezve, az autó értékét emelheti, hogy egy-egy promóciós kazetta is a csomag részét képezi: az egyik Michael Jackson Thrillere, a másik Tupac saját All Eyez On Me című albuma. 

Az autóhoz azonban jónéhány kiegészítőt is rendeltek, ilyen az első rácsozat, a Dicke Cepek off-road fények a tetőn, az elöl-hátul integrált csörlőkkel felszerelt lökhárítók, ezeknél eggyel látványosabbak a hátsó kerékdobokon látható Eliminator feliratokok. Az egyedi rendszám "YAKNPAK" felirata Tupac-nak és egy másik rappernek, Yaki “Prince” Kadafinak állít emléket, két hónap különbséggel ölték meg őket.

Ha fogyasztanál még hummerös tartalmat, az Erőmérőben padra tettünk egy H1-est, írott tesztünkért pedig katt ide: