Pofán vágta a visszapattanó kő az autófeltörőt

2022.05.25. 08:49

Egyenesen az autófeltörő képében landolt a taxi oldalablakáról visszapattanó jókora terméskő Rákosmentén. Mindezt a biztonsági kamera is rögzítette. A kocsit végül nem tudta kinyitni, de kárt okozott benne. A rendőrök elfogták, és kiderült, további feltörések írhatók a számlájára.

A 30 éves dunaharaszti férfi a gyanú szerint a február 17-ről 18-ra virradó éjjel a XVII. és XVIII. kerületben tört fel két autót. Az egyiket el is lopta, továbbá egy motorkerékpárt is elkötött. A járművekben tárolt dolgokra is lecsapott. Ezután Rákosmentén február 18-án történt a videóra is rögzített eset.

A rendőrök azonosították F. Gábort, aki a nyomozás adatai szerint a kérdéses éjjelen egy motorkerékpárt, a feltört autókból masszázságyat, autórádiót és bárszéket, valamint egy autót is eltulajdonított. A motort megtalálták, az elkövetőre elfogatóparancsot adtak ki. Végül Vecsésen fogták el, érdemi vallomást nem tett, a bűncselekmények elkövetését tagadta. Vele szemben lopás vétség, lopás bűntett és lopási kísérlet miatt indult eljárás.

Forrás: police.hu