Egy igazán mérges BMW kombi, ami nem hajlandó egyenesen menni

2022.06.07. 06:04

A driftre épített autók legalább annyira szólnak a színházról a külsejükkel és a hangjukkal, mint magával a menéssel. A legtöbb épp ezért dizájnban is túlzó és mellé természetesen durrog, csattog és lángol. Mindez tökéletesen illik a drifthez és valószínűleg a nézők is imádják.

Screenshot 2022-06-06 at 18.47.18.png

Itt épp egy F31-esnek felöltöztetett, igazából E91-es szériájú 3-as BMW bontja a rendet. Először a mérőpadot próbálja minden erejével darabokra aprítani, miközben teli torokból ordít és a pokol összes tüzével égeti a padot is. A Keski-Korpi Motorsport által épített BMW-be a jóval régebbi sorhatosa, egy M50-es motor került, aminek valószínűleg szinte semmilyen gyári alkatrésze nem maradt.

A pályán se kell szégyellnie magát, a tempóból pedig úgy tűnik, hogy a lóerő mennyisége is közelebb van a négy számjegyhez, mint bármelyik M50-es gyári értékeihez. Mondjuk a kaszni alatt, eléggé bent lévő, hatalmas kipufogócső köpte lángnyelvek abból a szempontból nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, hogy közvetlenül a mindenféle burkolat nélküli tank alá lövi őket az autó.

Forrás: Turbo King