Alkalmazott csapta falhoz Cristiano Ronaldo 800 milliós Bugattiját

2022.06.23. 09:38

A legismertebb sztárfocisták között akadnak szép számmal autóbolondok. A Real Madridot és a Juventust is megjárt, jelenleg éppen korábbi sikerei színhelyén, a Manchester Unitednél futballozó portugál Cristiano Ronaldo sem veti meg a gyors kocsikat, akad is többek közt McLaren Sennája, Ferrari Monzája és egy sor egyéb egzotikus ritkasága, mint mondjuk a Bugatti Chiron vagy a Veyron. Utóbbival akadt most egy kis probléma.

Történt ugyanis, hogy Mallorcán, azon belül is Sa Coma városában falhoz csapták ezt a durván 800 millió forintot érő autót. Ronaldo éppen a szigeten nyaral családjával, de még mielőtt ítélkeznénk, gyorsan mondjuk el a lényeget: nem is ő vezette a Veyront, sőt ott sem volt. Egyik alkalmazottja, úgy tudni valamelyik testőre ült a kormánynál, amikor a baleset történt.

Az autónak leginkább az orra sérült, bár a kár mértékét pontosan nem lehet megállapítani a képekből. Másik jármű nem volt érintett a balesetben, így vélhetően figyelmetlenség okozhatta a bajt, de persze az sem kizárt, hogy a sofőr próbálgatta volna a sportautó határait. Mindenesetre vállalta felelősségét, és nagy szerencse, hogy sem ő, sem más nem sérült meg. Más információk szerint viszont a testőr Ronaldo másik alkalmazottaira bízta, hogy várják meg a rendőröket, ő pedig ment a dolgára.

Egyébként Cristiano Ronaldo és családja állandó testőröket alkalmaz, köztük egy portugál ikerpárt, akik korábban Afganisztánban is szolgáltak katonaként. Nem tudni, hogy az autót ezúttal is egyikük vezette volna, vagy másik alkalmazott törte össze a Bugattit.

Ronaldo autóparkjáról és több másik sztárfutballista garázsáról a tavalyi Európa-bajnokság idején írtunk:

Fotók: Twitter