19 autót kulcsozott meg ez a nő Újpesten

2022.07.08. 08:18

Teljesen érthetetlen, miért gurult el a gyógyszere annak az 59 éves nőnek, aki Budapest IV. kerületében, a Fiumei úton szabályosan parkoló autókat rongált meg. Nem is kettőt-hármat, hanem kapásból tizenkilencet. A rendőrség videót is közzétett erről.

A gyanú szerint június 30. és július 5. között Újpesten, a Gyertyaláng és a Fiumei úton is több szabályosan parkoló járművön helyezett el magánparkoló feliratú papírlapokat, vagy éppen a kerületi éves parkolási matrica hiánya miatt fejezte ki nemtetszését. De nem állt meg az üzenetnél, később visszatért az autókhoz, és 19-et húzott végig kulcsával.

A rendőrségre kedden este nyolckor érkezett bejelentés a rongálásról, a kiérkező egyenruhások még a helyszínen elfogták K. Ágnest, és megállapították, hogy az elmúlt időszakban több autót is megkarcolt. A kárérték megállapításához szakértőt vontak be, a jelenlegi adatok szerint összesen több százezer forintos kárt okozott a nő. 19 rendbeli rongálás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatás elrendelésére.

Forrás: police.hu