23 millás ízléstelenség: itt a Liberty Walk szett az Urus-hoz

2022.07.17. 06:10

A híres japán tuningcég, a Liberty Walk nemrégiben a közösségi médiában mutatta be hamarosan megjelenő karosszériakészletét a Lamborghini Urus-hoz. A szett kétségtelenül felkelti majd az emberek figyelmét, ha a gyári Urus valamiért nem lenne elég feltűnő jelenség önmagában is. Az, hogy mindez mennyire ízléses, már egészen más kérdés.

A Liberty Walk csomagja agresszívebb első diffúzort, első és hátsó szélesítéseket, valamint egy szénszálas motorháztetőt is tartalmaz. Jelentős változtatásokat hajtottak végre az autó hátsó részén is, agresszív hátsó légterelőt, áttervezett diffúzort és négyszögletes kipufogóvégeket kapott. A szettet óriási alufelnik teszik teljessé.

A Liberty Walk készlet ára egyáltalán nem szerény, hiszen 26 ezer fonttól, vagyis körülbelül 12 millió forinttól indul és ennyiért még csak műanyag elemek járnak. Aki azt szeretné, hogy a motorháztető és a többi karosszériaelem is karbonból készüljön, annak közel 49 ezer fontot, vagyis nagyjából 23 millió forintot kell érte fizetnie.

Az extrém külsejű Urus-t élőben az idei Las Vegas-i SEMA Show-n fogják bemutatni. Az utóbbi időben rendkívül népszerűvé váltak a cég egyszerűen felcsavarozható készletei, a Daihatsu Copentől, a Toyota Supráig mindenre kínálnak ilyen csomagot, így vélhetően az Urus-hoz szánt szett is megtalálja a maga vásárlókörét.