2022.07.23. 09:19

A kedvcsináló videók és álcázott képek után most végre leplezetlenül is itt az új Type R, de még nem árulnak el róla minden részletet.

Honda-Civic-Type-R-2023-169Gallery-a7a6e41c-1918904

400 milliárd forintos gigaberuházással bővíti kecskeméti üzemét a Mercedes   ,    lehetővé téve ezzel, hogy magasabb kategóriájú és technológiai hozzáadott értékű típusok gyártását hozza hazánkba.

A Mazda a dízelbotrány közben is folyamatosan fejlesztette a Skyactiv motorjait, amiből most egy soros, hathengeres is elkészült.És valószínűleg olyat tud, amit rajta kívül más nem. Csak lehet, hogy már későn.

Az austini székhelyű  Tesla dedikált sávot kapott a mexikói Nuevo León államot Texasszal összekötő átkelőhelyen . Az amerikai vállalat és a beszállítónak teherautói immár a Tesla feliratú tábla alatt, zavartalanul hajthatnak át a határon.

A nagy kerekek, magas bódék, fekete műanyagozások univerzumában az új Kia Sportage most berúgja az ajtót: már nem követi a formai trendeket, hanem irányítani akarja.

Az Oroszországot ért szankciók nyomán fellépő alkatrészhiány jelentősen akadályozta az Avtovaz működését, ilyen körülmények között küldték ismét gyártásba a Nivát egy lebutított, Classic '22 nevű felszereltséggel.

Jelentős mértékben zuhantak, így több évtizedes mélypontra süllyedtek a járműgyártók eladásai júniusban. A visszaesés ugyanakkor csak a darabszámok tekintetében tapasztalható, a bevételek alakulása kapcsán egyáltalán nem ilyen rossz a helyzet.

A Kia XCeed megérett a ciklus közepi ráncfelvarrásra, ennek keretében új motorokat, frissített formatervet és egy új, GT-Line csúcsfelszereltséget kapott a kompakt crossover.