Hűtsd le magad ebben az extrém hőségben egy Porsche ízű jégkrémmel

2022.07.25. 06:04

Őrültség vagy a merchandising zseniális kimaxolása? Amerika nemzeti fagylaltnapjának július 17-i ünneplése alkalmából a Porsche kiadott egy jégkrémsorozatot, amelyet a legikonikusabb modelljeik és színeik ihlettek.

Amikor megjelent a hír, sokan olyan ízekben reménykedtek, mint a gumifüst vagy a Cayenne bors, de kiderült, a jégkrémeket a Porsche néhány ikonikus színe ihlette. A német sportkocsigyártó több mint 160 színt kínál a Paint to Sample, azaz egyedi szín programja révén, az ízek pedig ezt népszerűsítik. 

A jégkrémek mentazöld, epervörös, makadámdió, fagyasztott áfonya vagy lime arany metál színben kaphatók. Az elnevezésükhöz színben teljes mértékben passzoló csomagolásokat kaptak, és természetesen az abban található fagyik emberi fogyasztásra teljes mértékben alkalmasak.

Az összes fagylalt a chicagói székhelyű Pretty Cool Ice Cream nevű, kis tételben gyártó jégkrémgyárral együttműködve készült. A Porsche fagyik a National Ice Cream Day alkalmával elérhetőek voltak a Pretty Cool Ice Cream chicagói üzletében, és az idei év végén ismét elérhetőek lesznek bizonyos Porsche rendezvényeken az Egyesült Államokban.

Bár egyik ízt sem próbáltuk ki, a lime arany metál jól hangzik, a csomagolásán pedig egy Porsche 718 Boxster látható. Te melyik ízt választanád ebben a perzselő forróságban?