Egy törléssel tisztítja a koszos szélvédőt a Jeep méregdrága lapátja

2022.08.10. 14:35

Teherautóknál gyakori, személyautóknál viszont kevésbé jellemző az ablaktörlő lapátba épített ablakmosó fúvóka, pedig lenne haszna, különösen a terepjáróknál, ahol a saras és poros szélvédő része a mindennapi működésnek, de kilátni azért ugyanúgy nem árt. A Jeep Performance Parts hozott most egy új ablaktörlő lapátot, egyenként 12 darab lézervágott furattal a hatékonyabb törlés érdekében, a bemutató videón pedig természetesen a legsarasabb szélvédőt is egy törléssel megtisztítja.

Az extraként megvehető felszerelés a 2018-nál újabb Wrangler és Gladiator modellekre szerelhető fel, a gyári szélvődőmosó fúvókákat pedig kiveszik a rendszerből, hogy rá lehessen kötni a lapátokra. Nem is olcsó: 140 dolláros, tehát 55 ezer forintos ára még nem tartalmazza beszerelés költségét.

A Jeep egyébként a 2023-as amerikai modellévre két új színnel érkezik a Wrangler és a Gladiator esetén, az egyik egy lila, a másik világosszürke, illetve erre a piacra egy elég jó extra felszereltségű Freedom modellt is piacra dobnak.