Dulakodás lett a beszólásból egy szombathelyi kereszteződésben

2022.08.11. 09:20

Ha elkezdjük nézni a 112press.hu alábbi videóját, egy ideig úgy fest, minden szabályosan zajlik. A gyalogosoknak zöld a lámpa, csakúgy mint a jobbra kanyarodó autóknak. A piros Renault irányjelez, meg is áll, ahogyan ilyenkor kell, és szabad utat enged az átkelésre. Csakhogy ekkor egy nő megindult az autó felé és beletalpal egy tekintélyeset.

A videó Szombathelyen készült, az autó a Széll Kálmán utcából érkezik, a Vörösmarty utcára kanyarodik rá az 56-osok terénél. Miután a nő belerúgott a Renault-ba, nyílik az ajtó, ekkor a gyalogos ledobja a nála lévő holmit, jelezve, hogy felkészült a bunyóra. Végül dulakodás alakul ki, amelynek hevében olyannyira megfeledkeznek a gyerekekről, hogy egy kisfiú az úttest kellős közepén bámulja, mit csinálnak a felnőttek.

Később egyébként jelentkezett a nő, aki belerúgott az autóba. A 112press.hu-nak elmondta az ő verzióját, miszerint a nő a zebrán való áthaladás közben hallotta meg, hogy a kocsiban ülő fiatalok azon viccelődnek, hogyan kellene elütni a gyerekeket. A sofőr ezt szerinte el is ismerte, bár nem tudta, pontosan ki mondhatta. A nő azt is hozzátette, hogy az utasoknál fehérboros palackokat látott. Egyébként az eset után ő maga tárcsázta a segélyhívót.

Mint kiderült, az asszony nem kíván feljelentést tenni, azt azonban nem tudni, a személyautós sofőrje is hasonlóan gondolkodik-e.

(Megjegyzés: a 112press.hu videójában tévesen hangzik el, hogy egy férfi rúgott az autóba, ezt később a portál is helyesbítette.)

Forrás: 112press.hu via Budapesti Autósok