Megütöttek egy parkolóőrt Ferencvárosban

2022.08.18. 10:56

A ferencvárosi Haller utcánál pótdíjazott egy személyautót tegnap délután egy parkolóőr, amikor odalépett hozzá a jármű tulajdonosa. Arról érdeklődött, hogy most mit tudna csinálni, az ellenőr pedig tájékoztatta, hogy amennyiben a türelmi időn belül vesz jegyet, töröltetni tudja a pótdíjat. Ezután azonban konfliktus alakult ki kettejük között – írja a Budapesti Autósok a Telex cikke alapján.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A férfi ugyanis megvette az új parkolójegyet, majd a parkolóőrrel akarta töröltetni a pótdíjat. Az ellenőr elmondta, hogy ezt ő nem tudja megtenni, arra csak az ügyfélszolgálaton van lehetőség. Tovább is indult folytatni a munkáját, azonban a megbírságolt autós követni kezdte, idegesen azzal vádolta, hogy ittas. Követelte, hogy vegye le autójáról a pótdíjat.

Ezt követően kiabálni kezdett, majd erősen megragadta a parkolóőr karját és tenyérrel erősen pofon vágta őt. A sértett felkarján véraláfutás keletkezett, arcán érezte az ütés nyomait és állcsúcsa érzékeny lett. Egyébként az eset után őt is megszondáztatták, kiderült, hogy nem fogyasztott alkoholt. Ferencváros polgármestere később saját közösségi oldalán kérte egy posztban a lakosságot, hogy: „Drága jó emberek, ne verjétek a parkolóőröket.”

Forrás: Budapesti Autósok a Telex nyomán