Autóval hajtott a bevásárlóközpont második emeletére egy idős nő

2022.08.22. 18:13

Az Egyesült Államokban, Bostonban történt egy igazán furcsa eset a napokban: egy idős nő behajtott egy bevásárlóközpontba autóval. A beszámolók szerint a parkolóház bejáratán át jutott el egy gyaloghídhoz, onnan keveredett a bevásárlóközpont mélyére, mindezt a második emeleten. Egyébként azért tudott autóval áthaladni a fotocellás ajtón, mert nem volt ott az ezt megakadályozó oszlop, mivel azt egy korábbi eset miatt leszerelték.

Az idős nő körülbelül 50 métert haladt a bevásárlóközponton belül, mire elakadt, végig a bent sétáló emberek között haladt a Lincoln hobbiterepjárójával. Úgy tűnik, hogy sem az autók hiánya, sem a sok ember, sem pedig a közel lévő kirakatok nem voltak neki elég gyanúsak ahhoz, hogy magától rájöjjön, hogy nincs jó helyen.

confused-elderly-driver-boston-mall-feat-image-1

Végül, amikor a hölgy már úgy elakadt, hogy egyáltalán nem tudott tovább haladni, még akkor se adta fel, a szemtanúk szerint nagy gázt adott, de csak pörögtek az autó alatt a kerekek. Időközben a rendőrök is megérkeztek, akik arról számoltak be, hogy a nő zavart volt. Korábban egy a bevásárlóközpontban sétálót még meg is kérdezett, hogy hogyan tud onnan kijutni.

Szerencsére senki sem sérült meg, és az anyagi kár sem jelentős. Büntetésről egyelőre nem esett szó, az viszont kiderült, hogy az idős hölgyet kórházba szállították, hogy kivizsgálják a mentális egészségét.

Forrás: USA Today, Braintree Police Department