Ennél menőbb terepasztalt ma már nem látsz

2022.08.22. 17:08

Rengeteg módja van, hogy élvezd a Hot Wheels-ed: a legtöbb gyűjtőhöz hasonlóan vásárolhatsz hozzá pályákat, de tarthatod dobozban is, hogy évekig megőrizd. A legvagányabb viszont, ha építesz hozzá egy diorámát. Ennek igazából csak a pénztárca és a kreativitás szab határt, ha van egy jó elképzelés, annak a megvalósítása már önmagában is nagyon izgalmas tud lenni. Ha nem nagyon találod az irányt, akkor meg nyúlhatsz a netes videókhoz. Az Art Craft Beruang megoldása az egyik legrészletesebb, amit mostanában láttunk.

2Képkivágás.PNG

A bemutatott terepasztal tökéletesen passzol az 1:64 arányú Hot Wheels autókhoz, emellett teljesen az alkotó saját ötletein alapul. Az összeállítás nemcsak a készre szereléshez, hanem az egyes elemek elkészítéséhez is klassz útmutatást ad. Szerszám és alapanyag persze kell hozzá, ahogyan kézügyesség nélkül sem javasolt hozzáfogni. Az alap rétegelt lemez, a legtöbb alkotórész pedig habszivacs.

A mű összességében egy út menti raktárépület parkolóját mintázza, ahol épp egy hétköznapi utcai jelenet zajlik. A részletessége egészen lenyűgöző, nyilván sok türelem is kell az elkészítéshez.