A pláza lépcsőjén akadt el a botcsinálta autótolvaj

2022.08.24. 15:30

Nem minden autótolvajról mondható el, hogy rafinált mestere a társadalmilag kevéssé elfogadott szakmájának. Az a magyar páros sem volt a legélesebb kés a fiókban, amelynek tagjai hiába nyúltak le egy kocsit, azt hamarosan továbblopta tőlük egy ismerősük. Most Spanyolországban tűnt fel egy ugyancsak elég botcsinálta kollégájuk.

A 36 éves férfi egy parkolóban figyelt fel a Mazdára, amelyben tulajdonosa benne felejtette az indítókulcsot. Ezt keringőre való felhívásként értékelte, meg is lovasította az autót, hiába próbálta megállítani a tulaj egyik barátja. De így sem jutott messzire. A madridi Plaza Elípticába hajtott be, ahol több üvegajtót betört, aztán a lépcsőn elakadt.

Nem igazán értjük, mit akart a lépcsőn a tolvaj, de talán fölösleges is magyarázatot keresni: a drogteszt kokainra pozitív eredményt mutatott. Bár a források szerint szerencsére senki nem sérült meg, a férfit kórházba vitték, és úgy tudni, később a rendőrök őrizetbe is vették. Egyébként a bevásárlóközpontban autózásnak mintha szezonja lenne mostanság.

Címlapkép: Emergencias Madrid/Twitter