18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Korlátot szakított, töltőket tarolt a Range Rover a horrorbalesetben

2022.08.24. 11:30

Egészen sokkoló baleset történt Londonban a Piccadilly metróvonal Park Royal megállójánál. Egy Range Rover nagy sebességgel sodródva átszakította a korlátot – a térfigyelő kamera felvételén az előzmények ugyan nem látszódnak, de az igen, hogy Tesla-töltőket is letarolt az SUV. A Range egy Teslának is nekicsapódott, majd a metrósíneken landolt. Képeket a BBC közölt, azokat itt lehet megnézni.

A Range Rovert egy huszonéves férfi vezette, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, egyik utasát, egy húszéves nőt szintén bevitték a mentők, míg a velük utazó 33 éves nő a gyors segítségnyújtás ellenére a helyszínen életét vesztette. A parkoló Teslában egy ötvenéves férfi ült, akit ott helyben láttak el sérülései miatt.

Egy közelben élő nő úgy nyilatkozott a BBC tudósítása szerint, hogy nem sokkal korábban, a hajnali órákban arra ébredt, hogy több autó is száguldozik a környéken. Az ablakon kinézve látta, hogy egy parkoló Range Roverből figyelnek egy körforgalomban driftelő BMW-t. Rövidesen pedig hatalmas zajra lett figyelmes – ez már maga a baleset volt.

126403582 aef9a24a-4b47-4c18-9b6d-29e4ccf4207d

A metró a baleset után egy ideig nem járt az Uxbridge és Acton Town közti szakaszon, később helyreállt a menetrend, leszámítva az érintett Park Royal megállót, ahol a peronban keletkezett károk helyreállításához még idő kellett.

Forrás: BBC