Kalapáccsal estek neki a milliárdos értékű Bugattinak a robogós huligánok

2022.08.26. 13:23

Egészen megdöbbentő és egyben felháborító videók kerültek fel az Instagramra: London utcáin fényes nappal kezdtek kalapáccsal ütlegelni egy Bugatti Chiront egy robogós banda tagjai. Vélhetően ki akarták rabolni a tulajt, de nem jártak sikerrel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yianni Charalambous ** (@y14nny) által megosztott bejegyzés

A fenti felvételen csak az egyik robogós látszik, de természetesen nem felismerhető, mivel bukósisakot visel. A másik klipben ugyanakkor kivehető, hogy ott van mellette egy társa is. A közelebbi motoros többször is lesújtott a kalapáccsal a durván 1,3 milliárd forintot érő Bugattira – arról korábban írtunk, milyen tételekkel lehet még feljebb pöckölni az amúgy is irdatlan borsos árat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Supercar Fails (@supercar.fails) által megosztott bejegyzés

A robogósok indítéka nem ismert, de mivel látszólag az oldalablakot próbálták bezúzni, nem kizárt, hogy így akartak hozzáférni a tulaj táskájához, vagy egyéb értéktárgyaihoz. Nyilván jó célpontnak tűnt egy ilyen méregdrága sportautó gazdája, joggal feltételezhették róla, hogy van mit a tejbe aprítania. De az üveg bár bepókhálósodott, összességében elég strapabírónak bizonyult, így üres kézzel távoztak a huligánok.

A videót megosztó Yianni Charalambous szerint amúgy a hasonló incidensek egyáltalán nem ritkák a brit fővárosban. Azt pedig a hozzászólók is csak találhatják, vajon milyen megoldással lehetne véget vetni az efféle atrocitásoknak.

Forrás: Yianni Charalambous és supercar.fails/Instagram