Lecsapták a Bentley Mulliner Batur tetejét

2022.08.30. 08:24

Nem olyan rég mutatta be a Bentley a Batur nevű típusát, ami igen fényűző és valószínűleg jövőbe mutató lett. Az autót az egyedi darabokra szakosodott részlegük, vagyis a Mulliner készíti és mindössze 18 darabot terveznek legyártani belőle. A Batur ennek megfelelően nem egy olcsó darab, hiszen nagyjából 800 millió forintot kérnek egy példányért.

A típust csak kupé kasznival készíti a Bentley, de akad olyan, aki szerint érdemes lenne elgondolkodni egy kabrión is. Most a világszinten is ismert magyar virtuáltuner, X-Tomi gondolta tovább a Baturt, méghozzá úgy, hogy eltüntette a tetejét.

Forrás: X-Tomi Design
Forrás: X-Tomi Design

A végeredmény igen ízléses lett, nehéz lenne belekötni. Tető nélkül még valahogy filigránabbnak és elegánsabbnak is tűnik az autó, pedig már eddig se úgy nézett ki, mint egy bénán megrajzolt tégla.

Bár tényleg szép lenne egy a Bentley által hasonlóan megrajzolt kabrió a Baturból, ez valószínűleg nem fog elkészülni. Ugyanakkor nem érdemes csüggedni, mivel simán elképzelhető, hogy a Bentley formai világ a jövőben abba az irányba halad majd, amit a Baturral felvázoltak. Ha innen nézzük, akkor viszont bőven van még esély egy hasonló küllemű kabrióra.

Forrás: X-Tomi Design