Pumásították a legkisebb Transitot

2022.09.02. 10:14

A Ford Transit Courier számára már érik a frissítés, hiszen kívül és belül is a márka régi stílusjegyeit és formanyelvét hordozza. Ugyan teherautóknál ez kevésbé életbevágó kérdés, mint a személyautóknál, hiszen előbbieknél sokkal meghatározóbb, hogy mennyire praktikus munkaeszköz a típus.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Ugyanakkor ezekből készül személyautósított változat is, ahol már előrébb kerül a rangsorban a dizájn. Most egy pont ilyen, kartondobozok helyett inkább emberek szállítására alkalmas Transit Couriert szúrtak ki, méghozzá már a frissítettnek tűnő orr-résszel. Az autót álcázták, de az elejére nem jutott annyi matrica, hiszen jól látszik, hogy egyértelműen az aktuális Ford Puma formai megoldásait viseli. A képeket a Motor1 oldalán tudod megnézni.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Ezt akár váratlan megoldásnak is mondhatjuk, hiszen a frissített Transit Connect – a Volkswagen-alapok miatt – teljesen más formavilággal rendelkezik. A Ford többi, mostanában frissített típusa, mint például a Focus vagy a Fiesta szintén inkább távolabb kerültek a Puma dizájnjától a facelifttel. Az egyelőre nem derült ki, hogy ebből a dizájnból mi fog megvalósulni.

Forrás: Motor1