Ismerd meg Dánielt, aki autót akart lopni, de annyira részeg volt, hogy közben elaludt

2022.09.21. 15:10

Bizonyára nem egyszerű a részeg autótolvajok élete, de hogy fárasztó, az egészen egyértelmű. Itt van például  a 26 éves P. Dániel, aki szeptember 15-én éjjel egy utcán parkoló autót előbb feltört, majd beült, aztán azonmód el is aludt benne.

1

Vélhetően kevésbé kínos reggelre számított az a férfi, akit egy általa ellopni kívánt autó tulajdonosa és a rendőrök ébresztettek fel szeptember 16-án. Történt ugyanis, hogy előző éjszaka részegen gondolt egyet, és egy utcán parkoló kocsi jobb első ablakát egy kővel betörte, majd benyúlt az autóba és feloldotta a központi zárat. Ezután beszállt, a gyújtáskapcsolót megbontva összekötötte az indítószerkezethez tartozó kábeleket, a filmes módszer azonban nem működött, kocsit nem sikerült beindítania. Ezután valamiért még tönkretette a jobb első ajtó zárját, majd édesdeden álomba szenderült.

Dánielt annyira elnyomta a buzgóság, hogy másnap reggel arra ébredt, hogy a kocsi tulajdonosa - ő találta meg az utastérben - és a rendőrök ébresztgetik. A pancser tolvajt a józsefvárosi rendőrök a helyszínen elfogták és előállították, kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését később elismerte, sőt sajnálatát is kifejezte.

Forrás: police.hu