Szeretnél otthonra egy régi BKV-metrókocsit? Most megveheted!

2022.10.06. 12:25

A régi BKV-s emlékek kedvelői bizonyára ismerik már a cég árverési oldalát, nemrég a 3-as metró állomásainak felújítása kapcsán kerültek ki régi padok, táblák, kukák párezer forintért, most viszont itt egy komolyabb tétel: egy 104 EV metrókocsi.

A 2,35 millió forintos kikiáltási árról induló metrókocsi hiányos és üzemképtelen, ahogy a fotók is mutatják, nincs túl jó állapotban. A 2-es vonalon, az Örs vezér tere és a Déli pályaudvar között szállította az utasokat évtizedeken át, de mivel errefelé 2013 májusa óta már csak az Alstom jár, így vélhetően ez is nagyjából 10 éve áll.

Valószínűleg ez a példány is sokat pihenhetett a szabad ég alatt elhagyatva, a rozsda sok helyen megrágcsálta, hiányoznak a lámpái, viszont az utastere a külső állapotához képest egészen elfogadhatónak tűnik. A metrókocsit személyesen megtekinteni október 3-án lehetett, licitálni pedig 15:30-ig lehet rá, egyelőre még nem érkezett érvényes ajánlat.

Ha metrókocsi helyett inkább luxusautóra licitálnál, a NAV-nál érdemes körülnézni, a lenti videóban elmeséljük, hogy működik!