73 autó égett porrá egy tökfarmon Texas-ban

2022.10.20. 06:05

A Texas állambeli Temple-ben tartották a Robinson Family Farmon a minden évben megrendezésre kerülő Fall Festivalt – vagyis őszi fesztivált –, ami egy kiváló családi programnak tűnik általában. Mivel tökökkel is foglalkoznak, az őszi összejövetel leginkább arról szól, hogy a családok együtt választhatják ki, hogy milyen tököt vinnének haza, amiből később töklámpást lehet faragni.

Forrás: KCENNews
Forrás: KCENNews

Vidám és remek programnak tűnik, idén azonban nem sikerült olyan jól, mint az előző években, hiszen történt egy sajnálatos baleset: a területen tűz ütött ki és nem kevesebb, mint 73 autó vált a lángok martalékává a parkolóban.

Forrás: KCENNews
Forrás: KCENNews

A Bell megyei tűzoltóság egyik kollégája azt írta Facebookra, hogy a tüzet valószínűleg egy fűbe pöccintett cigarettacsikk okozhatta. Jelenleg is keresik azt a személyt, aki eldobta a csikket, hiszen az anyagi kár igazán jelentős. Ami nagy szerencse, hogy senki nem sérült meg a tűzben.

A farm tulajdonosa, Helen Robinson azt mondta, hogy minél előbb szeretnék újra megnyitni a farmot, de még kell nekik ehhez egy kis idő. Arról nem esett szó, hogy a 73 szénné égett autó tulajdonosát hogyan és ki fogja kártalanítani. Egy közösségi gyűjtést szerveztek a károsultaknak, de mást egyelőre nem tudni.

Forrás: KCENNews