Megújul a Suzuki Swift, hónapokon belül megérkezhet

2022.10.27. 16:37

A most is futó típust 2020-ban mutatták be, egyes források szerint pedig akár már idén megérkezhet az újrafésült kisautó. Egyelőre csak  pár apróságot tudott meg a külföldi szaksajtó is a megújuló Swiftről, az biztos, hogy markáns változásra nem kell számítani.

Ha hinni lehet a híreknek, ez már az új Swift - jól látszik, hogy a kilincs visszakerült a helyére
Ha hinni lehet a híreknek, ez már az új Swift - jól látszik, hogy a kilincs visszakerült a helyére

A Suzuki Swift mindig is a kisautók koronázatlan királyának számított - de hogy ott volt a dobogón, az biztos - pláne idehaza. Kedveltsége nálunk a múltban gyökeredzik, hiszen annak ellenére, hogy már jó ideje nem Esztergomban gyártják a típust, még mindig a mi kutyánk kölykének tartjuk. A külföldi sajtó szerint nem sokára érkezhet a megújult változat, amiről már néhány kémfotót is lőttek.

Markáns változásra nem kell számítani, az első képek alapján szögletesebbek lesznek a lámpák, de a formájukat nagy vonalakban megtartják. A mostanihoz hasonló fazonja lesz a hűtőrácsnak is, a  hátsó ajtók rejtett kilincsei helyett viszont hagyományosak lesznek. Az utastérben valószínűleg nő majd a kijelző mérete. Állítólag a Swift Sport is frissül majd, arra azonban legalább 2023-ig várni kell.