Most lebukott: hogyan derül ki, ha tekert órás az autó? - Heti hírösszefoglaló

2022.10.29. 09:29

Autórevizor már korábban is írt a diagnosztikáról - többek között arról, hogy mekkora segítség egy-egy átvizsgálás során.  Sok esetben lebuktatja az óratekerést is , de nem úgy, ahogy azt sokan elképzelik. Nem egy nagy, piros ALERT felirat, vagy valami hasonló villog a kijelzőn.

Két magyar motoros zsaru csinált kisfilmet arról, milyen kalandokat élnek meg szolgálat közben. Sokan segítik őket, de szép számmal vannak olyan helyzetek, amikor csak a rutin és az előrelátás húzza ki őket a csávából.

Autót venni sosem egyszerű, ezt tudjuk. A rossz hír viszont az, hogy még az árak is emelkedtek, így a rizikó is jóval nagyobb. Milyen kompakt, benzines autót válasszon 2,5 millióért, akinek a megbízhatóság a legfontosabb?

Emlékeznek még a Teslára, amelyik szeptember elején gurult be a Dunába a Tököl-Százhalombatta kompkikötőnél? Talán nem túlzás azt mondani, hogy egy csapásra az ország legismertebb Teslájává vált, pláne, hogy a süllyedést még fotósorozaton is megörökítette egy arra járó. Nos, most ez a Tesla Model X vált eladóvá, a hirdetés fel is került a hasznaltauto.hu-ra. 8,4 millió forintos áron hirdetik

Közeleg a szezon: nem csak kavicsfelverődés, de az útra felhordott sárdarabok és lassan a kocsikról leeső jég is megkeserítheti az autósok életét. Mit lehet tenni, ha betöri a szélvédőt egy másik sofőr hibájából a kavics?

2019-ben leplezték le a Cybertruck prototípusát, de az rögtön látszott, hogy a koncepcióautó formai, és egyéb technikai okok miatt nemhogy Európában, de még az Egyesült Állomokban sem lehet legális, ám ez nem akadályozta meg a Teslát abban, hogy azonnal elindítsa az előrendelést. Nettó 100 dollár plusz áfa, vagy hasonlóan 100 euro, és tiéd lehetett egy hely a Cybertruck várólista elején. 2022. május 16-án hirtelen leállították az Amerikán kívüli előrendeléseket, olvasónk levele alapján pedig a korábban előrendelést leadóknak Magyarországon is felajánlják a foglalási összeg visszafizetését.