Jay Leno súlyosan megégette az arcát egy benzintűzben, de már jobban van

2022.11.15. 11:36

A lassan 73 éves komikus, talk show legenda és autógyűjtő tévés kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint stabil az állapota, meghatja a sok kedves érdeklődés, és az Egyesült Államok legjobb égési sérültekre specializált ellátását kapja. Szerencsére a sajtóértesülések szerint a szemei és a fülei is megúszták a balesetet.

GettyImages-1437758470

Jay Leno az amerikai televíziózás csúcsáról az autógyűjteményéhez vonult vissza, a Jay Leno's Garage szerepe pedig óriási, nem csupán a ritka járművek megőrzésében és felújításában, hanem a Youtube platformján át az egyetemes autós kultúra ápolásában is. Tíz éve a Totalcar is járt az elképesztő Los Angeles-i garázsban, ahol a házigazda a rá jellemző kedvességgel vezette körbe Sipi urat és Rézmonyót.

Tegnap este robbant a hír, mely szerint Jay Leno egyik autója hirtelen lángra kapott a garázsban, a tűz pedig elérte Leno arcát is, akit aztán a mentők szállítottak a Los Angeles-i Grossman Burn Centerbe. Mint az később kiderült, egy gőzautó volt a ludas.

George Swift,  aki Jay Leno szerelője már tizenöt éve, azt mondta az Access Hollywoodnak, hogy az adott autóban a gőzt benzinkazán állítja elő, Leno arcára pedig némi benzin fröccsent, ami aztán be is lobbant. Jay Leno kollekciója egyébként többek közt számos White gőzautóval is büszkélkedhet, mivel a komikus a technológia nagy rajongója.

GettyImages-1353283324

Jay Leno időközben kiadott egy közleményt is, melyben leírja, hogy a lehető legjobb elláttást kapja, meghatja a sok kedves üzenet, és stabil az állapota. Korábban a Varietynek arról beszélt, hogy bár komoly az égési sérülése, csak kell neki egy-két hét a felépüléshez, és minden rendben lesz. Mi is ezt kívánjuk neki.