Itt a két jófej zsaru, akik odébbtolták a bedöglött Skodát

2022.11.18. 12:32

Hősként ünnepelte az internet népe azt a két budapesti rendőrt, akik szirénázva érkeztek egy kereszteződéshez, ahol egy Skoda megmakacsolta magát, idős sofőrje pedig képtelen volt egyedül odébbtolni.

Néhány napja osztotta meg a BRFK a közösségi oldalán azt a felvételt, amit ugyan nem ők készítettek, de hozzájuk is eljutott. A kockákon az látható, ahogy a rendőrök szirénázva megérkeznek egy kereszteződéshez, ahol egy sötétzöld Skoda Felicia állt. Hajlott hátú idős sofőrje hiába próbálta odébbtolni az autót, szemmel láthatóan már nem volt elég ereje hozzá, a többi autós pedig csak állt mögötte. A rendőrök beletapostak a fékbe, kipattantak a járőrautóból és azonnal az öregúr segítségére siettek. Egyikük a kocsi hátuljához ment, a másik a vezetőoldalon ragadta meg az autót és eltolták az útból - addigra már egy civil is segített nekik.

 Az internetezők szinte hősként ünnepelték a két zsarut, akiket a BRFK most meg is mutatott facebook-oldalán: Bercsényi László Tamás zászlós, és Kökövics Richárd Károly törzsőrmester, a közlekedésrendészeti főosztály  járőrparancsnoka és járőrvezetője volt az a két budapesti rendőr, akik nekifeszültek a makacskodó Skodának.